FAQ

Aanbod

Acid Vendetta biedt vrijwel alleen gebruikte, maar goed werkende producten aan. Refurbished is een term wat helaas in de meeste gevallen onjuist gebruikt wordt.

Wij besteden aandacht aan het schoonmaken van gebruikte producten. Het aanbod wordt op verschillende manieren verkregen waarbij het mogelijk is dat hier ongebruikte spullen tussen zitten welke niet als nieuw verkocht kunnen worden.

Wij kopen niet actief crypto mining hardware in. Het is niet uit te sluiten dat een onderdeel in het verleden gebruikt is voor mining.

SMART staat voor “Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology”. Dit zijn parameters wat een HDD of SSD bijhoudt en iets zeggen over de gezondheid. Interpretatie van SMART kan lastig zijn omdat dit per fabrikant kan verschillen. SMART OK zegt in ons geval dat er geen afwijkende kritische parameters zijn.

Het aanbod van de webshop is alleen op deze site te vinden.

We zijn volledig afhankelijk van wat we binnen krijgen wat zorgt voor een wisselend aanbod.

Een aankoop is pas definitief als het gehele bestelproces succesvol is doorlopen.

Overig

We hebben een professionele fotostudio waar we zelf foto’s van de producten maken.

Nee, het aanbod is zuiver van Acid Vendetta.

Nee. Onze visie sluit niet aan bij het concept van social media.

Een bestelling kan alleen als “gast” geplaatst worden.

De factuur is overdraagbaar binnen het land van aankoop.

Prijzen

Een marge factuur en btw factuur zijn beide mogelijk. Bij een btw factuur komt de btw nog over het bedrag heen. Voor een bestelling met een btw factuur kan contact opgenomen worden.

Gratis verzending bestaat niet. Dit staat in schril contrast met onze bedrijfsfilosofie wat gericht is op duurzaamheid.

Laagste prijs garantie is een negatieve marketingstrategie passend bij een kortetermijnvisie waar wij ons niet in kunnen vinden.

De laatste jaren zien we extreme en onrealistische van/voor aanbiedingen voorbijkomen. Wij willen onze klanten niet misleiden met fictieve prijzen.

Verzending

Acid Vendetta is gericht op online verkoop en verzending. Ons bedrijf heeft geen fysieke winkel.

Producten worden degelijk verpakt. Wil je zien hoe dat in zijn werk gaat? Neem hier een kijkje.

Wij zijn, net zoals alle andere webshops, afhankelijk van een derde partij voor de bezorging van onze pakketten. Omdat we eerlijk en realistisch willen zijn over de bezorgtermijn geven wij geen garanties op bezorging binnen een bepaalde termijn. Onze ervaring is dat de meeste pakketten binnen drie werkdagen door PostNL worden aangeboden aan klanten.

Alle aangeboden producten zijn eigen voorraad. Dus ook geen extern magazijn.

Het is mogelijk om bescherm- en/of verpakkingsmateriaal te bestellen in de webshop.