Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten
Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel. Dit is een dochteronderneming van PostNL. Onze pakketten worden bezorgd door PostNL.

Nederland
Voor verzending binnen Nederland bieden wij twee opties met PostNL aan. 

• Verzending naar een huisadres binnen Nederland: €8,95
• Verzending naar een PostNL pakketpunt binnen Nederland: €6,95

Beide opties bevatten standaard PostNL verzekerde verzending, alleen afleveren bij ontvanger en handtekening voor ontvangst.

Verzending naar een PostNL pakketpunt is significant goedkoper dan naar een huisadres. Wij zijn van mening dat dit de meest duurzame bezorgoptie is en willen dit graag stimuleren. 

Alvorens een bestelling kan hier alvast bekeken worden waar de PostNL pakketpunten zich bevinden: https://www.postnl.nl/locatiewijzer/

Levertijd
Wij zijn, net zoals alle andere webshops, afhankelijk van een derde partij voor de bezorging van onze pakketten. Omdat we eerlijk en realistisch willen zijn over de bezorgtermijn geven wij geen garanties op bezorging binnen een bepaalde termijn. Onze ervaring is dat de meeste pakketten binnen drie werkdagen door PostNL worden aangeboden aan klanten.

Track & Trace
Na het bestellen ontvangt u een mail met een Track & Trace code van MyParcel. Met deze code kunt u het pakket volgen.

Bezorging
Omdat wij altijd gebruik maken van “alleen afleveren bij ontvanger” wordt, indien geen bezorgvoorkeuren bij PostNL zijn ingesteld, één afleverpoging gedaan. Indien het pakket niet overhandigd kan worden, wordt het pakket naar een PostNL pakketpunt gebracht. U krijgt bericht wanneer u het pakket bij het desbetreffende pakketpunt kunt ophalen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

(Bronvermelding PostNL: https://www.postnl.nl/campagnes/duurzaam-onderweg/)