Over ons

Een PC bouwen, upgraden of repareren. Het verbeteren van koeling. Een retro pc (her)bouwen of verzamelen van unieke hardware. Nieuw kopen is lang niet altijd nodig en voor bepaalde hardware niet meer mogelijk. Daarnaast is hergebruik milieubewust en duurzaam. Dit is het fundament van Acid Vendetta. Van hobby uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.

“Medio februari 2020 in Nieuw-Zeeland. Ontspannen voor de camper met uitzicht op de Fox gletsjer en Mount Cook. Op deze locatie heb ik besloten om meer van mijn hobby te gaan maken. Ik kom uit een ondernemersfamilie en bloed kruipt waar het niet gaan kan. Eigen baas met Acid Vendetta zou het worden.”

Het is begonnen met het verkopen van onderdelen na het upgraden van de pc. Weggooien was zonde en met de verkoop konden nieuwe onderdelen weer gedeeltelijk gefinancierd worden. In de trapkast was een mooi plekje voor de opslag van een handjevol onderdelen.  

De huidige werk- en opslagruimte met genoeg ruimte voor een paar duizend onderdelen.

De vraag naar gebruikte onderdelen blijft altijd bestaan, maar het zoeken op de bekende tweedehands kanalen kan frustrerend zijn en is niet zonder risico. In de webshop kunt u rustig struinen naar hardware waar u misschien al tijden naar op zoek bent.